Geurkaarsen van IWAS

 

Ondek ons nieuw aanbod van IWAS geurkaarsen. IWAS is een platform voor geüpcyclede producten en herwerkt afval tot toffe gebruiksobjecten. 

Alle geurkaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en essentiële oliën die eveneens volledig natuurlijk zijn. Een garantie voor gezonde lucht in je woning en een zekerheid om met het hele gezin met een gerust hart te genieten van deze sfeermakers. En dat wel 20 uur lang! Ruim voldoende dus om het uitgebreide kerstdiner door te komen.

IWAS staat voor geüpcyclede en gerecycleerde materialen en dat is met deze geurkaarsen niet anders. Elke kaars komt in een glazen houder die vroeger een wijnfles was en komt dan ook in de drie meest voorkomende glaskleuren: bruin, donkergroen en wit. Voor een strakke look werd elk glas een trendy mat jasje aangemeten.

Cadeautip: Keep your feet warm

Fuzzy sokken, pantoffels, sets van je favoriete sokken, ... hier vind je zeker én vast het perfecte geschenk!

 

Over ons
 

Nood aan een nieuwe outfit? Op zoek naar het kledingstuk dat jouw persoonlijkheid nog extra laat stralen? Spring dan eens binnen in één van onze winkels! 

We bieden een groot merkenpakket aan, gaande van exclusieve tot populaire merken. Ook de kleinere merken geven we graag dat duwtje in de rug. Dit alles selecteren we op basis van exclusiviteit, ecologische verantwoordheid en menswaardige productie.

We streven er naar om ieder zijn ding te laten vinden en we willen dat iedereen zich welkom voelt. De chille muziekvibes en onze enthousiaste, behulpzame medewerkers zullen hier zeker aan bijdragen. 

Detroit Aalst
Zwarte Zustersstraat 11 - 9300 Aalst

t. 053 62 28 70

Maandag - zaterdag10u - 18u
ZondagGesloten

Freedom Aalst
Grote markt 10 - 9300 AALST

t. 053 77 30 05

Maandag - zaterdag 10u - 18u
Zondag Gesloten

Freedom Dendermonde
ridderstraat 7-9 - 9200 Dendermonde

t. 052 20 23 20

Dinsdag - zaterdag10u - 18u
Zondag - maandagGesloten

Volg ons op Instagram

@freedom_aalst

 

@freedom_dendermonde

 

@detroit_aalst

 

Volg ons op Instagram

@freedom_aalst

@freedom_dendermonde

@detroit_aalst

Vraagje over een product? Vind je niet meteen jouw maat?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder!