Ken je Knowledge Cotton Apparel al?

De essentie van Knowledge Cotton Apparel: duurzaamheid in alles en voor alles! Als één van onze meest duurzame en innovatieve merken werken zij met biologische en gerecycleerde materialen, proberen ze zo koolstofneutraal mogelijk te zijn en zijn altijd op zoek naar duurzame innovatie. Veelzijdigheid en een lange levensduur zijn de belangrijkste drijfveren voor hun ontwerpen, nu voor mannen én vrouwen!

Maak kennis met de CATIBA Pro van Cariuma

 

Deze schoen heeft alle reden om hyped over te zijn,
Een nieuw soort skateschoen, gemaakt voor jou en de planeet!

De Catiba Pro is ontworpen met het oog op duurzaamheid, beweging en de best mogelijke grip. Deze skateschoen is gemaakt met boardgevoel, tractie, ultiem comfort en enkelstabiliteit met een verstevigd flick-point.


Bij CARIUMA geloven ze dat stijl, comfort en duurzaamheid synoniem zouden moeten zijn. Goede dingen kosten tijd. Elke sneaker stijl is ontworpen om hoogwaardige kwaliteit en lage impact te hebben. Ze zijn altijd bezig met het verbeteren van hun producten en werkwijzen met de aarde en JOU in het achterhoofd.

 

Over ons
 

Nood aan een nieuwe outfit? Op zoek naar het kledingstuk dat jouw persoonlijkheid nog extra laat stralen? Spring dan eens binnen in één van onze winkels! 

We bieden een groot merkenpakket aan, gaande van exclusieve tot populaire merken. Ook de kleinere merken geven we graag dat duwtje in de rug. Dit alles selecteren we op basis van exclusiviteit, ecologische verantwoordheid en menswaardige productie.

We streven er naar om ieder zijn ding te laten vinden en we willen dat iedereen zich welkom voelt. De chille muziekvibes en onze enthousiaste, behulpzame medewerkers zullen hier zeker aan bijdragen. 

Detroit Aalst
Zwarte Zustersstraat 11 - 9300 Aalst

t. 053 62 28 70

Maandag - zaterdag10u - 18u
ZondagGesloten

Freedom Aalst
Grote markt 10 - 9300 AALST

t. 053 77 30 05

Maandag - zaterdag 10u - 18u
Zondag Gesloten

Freedom Dendermonde
ridderstraat 7-9 - 9200 Dendermonde

t. 052 20 23 20

Dinsdag - zaterdag10u - 18u
Zondag - maandagGesloten

Volg ons op Instagram

@freedom_aalst

 

@freedom_dendermonde

 

@detroit_aalst

 

Volg ons op Instagram

@freedom_aalst

@freedom_dendermonde

@detroit_aalst

Vraagje over een product? Vind je niet meteen jouw maat?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder!