Black Trash Dalia Pants

Thinking Mu

Levering 2-3 Werkdagen
€ 119,90

LANGE EN WIJDE BROEK VAN GERIBDE STOF EN ELASTISCHE TAILLEBAND. GEMAAKT VAN GERECYCLED MATERIAAL (REFIBRA), BIOLOGISCH KATOEN EN WOL.

TRASH IS THINKING MU'S NUL-AFVAL INITIATIEF DAT NIEUWE GEUPCYCLEDE KLEDING MAAKT VAN GERECYCLEDE VEZELS VAN POST-CONSUMER KLEDING EN ANDERE GERECYCLEDE MATERIALEN SAMEN MET NIEUWE ORGANISCHE OF DUURZAME VEZELS.

materiaal: 54% REFIBRA + 24% BIOKATOEN + 19% WOL + 3% ELASTAAN

REFIBRA™ IS TENCEL GEMAAKT MET EEN INNOVATIEVE EN GESLOTEN-KRING TECHNOLOGIE.

VERVAARDIGD IN EEN BEKROOND EFFICIËNT GESLOTEN-KRINGPROCES, DAT BIJDRAAGT AAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE IN DE TEXTIELINDUSTRIE OMDAT HET EEN AANZIENLIJK DEEL VAN HET KATOENAFVAL (BIJVOORBEELD VAN DE KLEDINGPRODUCTIE) EN IWOOD-PULP AFKOMSTIG VAN GECERTIFICEERDE DUURZAME BOSBOUW UPCYCLING OMVAT.

HET DRAAGT BIJ AAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE IN DE TEXTIELINDUSTRIE, OMDAT HET GEBRUIK VAN HULPBRONNEN EN ENERGIE IN HET PROCES TOT EEN MINIMUM WORDT BEPERKT. DEZE INNOVATIEVE GESLOTEN KRINGLOOP GEEFT EEN TWEEDE KANS AAN PRE- EN POST-CONSUMERBRONNEN DIE ANDERS NAAR STORTPLAATSEN ZOUDEN WORDEN AFGEVOERD OF ZOUDEN WORDEN VERBRAND, NIETS WORDT ALS AFVAL BEHANDELD, WAT BIJDRAAGT AAN DE BESCHERMING VAN HET MILIEU.

Kies uw kleur

Black

Kies uw maat

M
L

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Gelijkaardige producten